الدجاج المقرمش
5 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
الدجاج المقرمش
المقادير
دجاجتان مزال جلدها ومقطعة كل دجاجة 8 قطع
بيضة
1 كوب زبادى
1 كوب دقيق
زيت للقلي
ملح
فلفل أسود
2 فص ثوم (اختياري)
الطريقة
في صحن كبير وعميق تخلط البيضة مع الزبادى والملح والفلفل الأسود والثوم المدقوق أو المبشور.
تضاف قطع الدجاج لخلطة الزبادىوتقلب معها جيدا ويوضع الصحن في الثلاجة.
يوضع الزيت في طاسة القلي بارتفاع كافي لتغمر قطع الدجاج ويسخن الزيت جيدا.
تغمس قطع الدجاج بالدقيق جيدا وينفض عنها الدقيق الزائد ثم تقلى على نار حامية حتى تتحمر.
دجاجتان مزال جلدها ومقطعة كل دجاجة 8 قطع
بيضة
1 كوب زبادى
1 كوب دقيق
زيت للقلي
ملح
فلفل أسود
2 فص ثوم (اختياري)
الطريقة
في صحن كبير وعميق تخلط البيضة مع الزبادى والملح والفلفل الأسود والثوم المدقوق أو المبشور.
تضاف قطع الدجاج لخلطة الزبادىوتقلب معها جيدا ويوضع الصحن في الثلاجة.
يوضع الزيت في طاسة القلي بارتفاع كافي لتغمر قطع الدجاج ويسخن الزيت جيدا.
تغمس قطع الدجاج بالدقيق جيدا وينفض عنها الدقيق الزائد ثم تقلى على نار حامية حتى تتحمر.
dega- عضو برونزي
- عدد المساهمات : 318
العمر : 32
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 23/09/2009
دعـــــــــــــــــاء :
رد: الدجاج المقرمش
الواحد جعان والله :hmmm:
ثانكس ليكى يا جميل :okok:
ثانكس ليكى يا جميل :okok:
heba- Master
- عدد المساهمات : 8610
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 23/06/2009
دعـــــــــــــــــاء :
رد: الدجاج المقرمش
واااااااااااااااااو شكلها حلو
ان شاء الله هجربها واقوووووووووولك
ميرسي يا قمر
ان شاء الله هجربها واقوووووووووولك
ميرسي يا قمر
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: الدجاج المقرمش
شكرا ليكى على الموضوع الجميل ده
وتسلمى يا رب بس انا من اللى بياكلم بس مش بجرب
فلما حد يعملها يبقى يقولى
وتسلمى يا رب بس انا من اللى بياكلم بس مش بجرب
فلما حد يعملها يبقى يقولى
vergenia- Super V.I.P
- عدد المساهمات : 2580
العمر : 32
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 03/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: الدجاج المقرمش
والله انا جربتها امبارح وكانت غايه فى الروعه والله
وميرسى لمروركم وبالهنا والشفا مطرح ما يسرى
وميرسى لمروركم وبالهنا والشفا مطرح ما يسرى
dega- عضو برونزي
- عدد المساهمات : 318
العمر : 32
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 23/09/2009
دعـــــــــــــــــاء :
مواضيع مماثلة
» فتة الدجاج
» الدجاج مع الأرز بالباذنجان والقرنبيط
» أرز بكبدة الدجاج - طبق مصري
» سلطة الدجاج الفرنسية
» صدور*الدجاج*على*الطريقة*الايطالية*
» الدجاج مع الأرز بالباذنجان والقرنبيط
» أرز بكبدة الدجاج - طبق مصري
» سلطة الدجاج الفرنسية
» صدور*الدجاج*على*الطريقة*الايطالية*
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى