دجاج بصلصة الطمام
+3
Den.emoOo
KAZKOZA
Den.Esraa
7 مشترك
صفحة 1 من اصل 2
صفحة 1 من اصل 2 • 1, 2
دجاج بصلصة الطمام
اهي الاكلة دي بقي انا مجرباها
وطعمها بجد واااااااااااااااااااااو حلووووووووووووة جداااااااااااا
جربوها وخبرووووووووووني ...........
الدجاج بصلصة الطماطم في الفرن وبالصووووووووور
المقادير...:
دجاجة مقطعة + 1 فلفلة + 1 بصلة + 5 طماطم + بقدونس + 3 سن ثوم + زعفران + ملعقة زنجبيل + ملح
بهار .......زيتون اخضر ..
الطريقة ..:
قبل ساعتين على الاقل من اعداد الوصفة ...نتبل الدجاج بالبهارات ......ونتركها في الثلاجة .....
نقوم بتحمير الدجاج في الويت من كل الجهات .....
نضع البصل المقطع مكعبات في شوية زيت ثم نضيف الثوم والفلفل والطماطم ونترك الكل يذبل ...
في صينية الفرن نضع الدجاج ونصب فوقه خليط الطماطم .....ندخله الفرن لمدة 40 دقيقة او حتى يستوي الدجاج
نزينه بالزيتون ونقدمه ساخنا
وطعمها بجد واااااااااااااااااااااو حلووووووووووووة جداااااااااااا
جربوها وخبرووووووووووني ...........
الدجاج بصلصة الطماطم في الفرن وبالصووووووووور
المقادير...:
دجاجة مقطعة + 1 فلفلة + 1 بصلة + 5 طماطم + بقدونس + 3 سن ثوم + زعفران + ملعقة زنجبيل + ملح
بهار .......زيتون اخضر ..
الطريقة ..:
قبل ساعتين على الاقل من اعداد الوصفة ...نتبل الدجاج بالبهارات ......ونتركها في الثلاجة .....
نقوم بتحمير الدجاج في الويت من كل الجهات .....
نضع البصل المقطع مكعبات في شوية زيت ثم نضيف الثوم والفلفل والطماطم ونترك الكل يذبل ...
في صينية الفرن نضع الدجاج ونصب فوقه خليط الطماطم .....ندخله الفرن لمدة 40 دقيقة او حتى يستوي الدجاج
نزينه بالزيتون ونقدمه ساخنا
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
ايه يا سرسوووووووووووور الحلاوه دي ؟؟؟ :good:
مع اني بخاف من موضوع الفراخ ده بالذات ومن المطبخ كله اساسا بسبب الكوارث اللي بعملها :Bomb*: بس عشان انتي اللي عاملاها هجربها ان شاء الله
شكلها حلوووو تسلم ايدك يا جميييييييييييل :okok:
مع اني بخاف من موضوع الفراخ ده بالذات ومن المطبخ كله اساسا بسبب الكوارث اللي بعملها :Bomb*: بس عشان انتي اللي عاملاها هجربها ان شاء الله
شكلها حلوووو تسلم ايدك يا جميييييييييييل :okok:
KAZKOZA- V.I.P
- عدد المساهمات : 2223
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 27/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
شكلك شااااااااااااااااطرة جدا في المطبخ يا لضوي lol
لا بجد لما تجربيها قوليلي رايي
وبعدين دي مش اي حاجة دي عمايل ايديا وحياة عينيا lol
نورتيني ياااااااااااااااااااااعثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثل
لا بجد لما تجربيها قوليلي رايي
وبعدين دي مش اي حاجة دي عمايل ايديا وحياة عينيا lol
نورتيني ياااااااااااااااااااااعثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثل
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
ههههههههههههههههههه
قديمه يا سوسو ......علي طووووووول ماما بتعملها في البيت بس بصراحه طعمها روعه فعلا
و برضو ميرسي يا سوسو
جوعتيني و الله
قديمه يا سوسو ......علي طووووووول ماما بتعملها في البيت بس بصراحه طعمها روعه فعلا
و برضو ميرسي يا سوسو
جوعتيني و الله
Den.emoOo- Master
- عدد المساهمات : 7625
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
اسرااااااااااااااااااااااء .. هههههههههههه أنا عملتها يا اسراااااااااااااء :looolz*: :sickII: :shocked*:
بقولك ايه مابلاش موضوع الصور ده :oops*:
بقولك ايه مابلاش موضوع الصور ده :oops*:
KAZKOZA- V.I.P
- عدد المساهمات : 2223
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 27/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
emo كتب:ههههههههههههههههههه
قديمه يا سوسو ......علي طووووووول ماما بتعملها في البيت بس بصراحه طعمها روعه فعلا
و برضو ميرسي يا سوسو
جوعتيني و الله
دا انتي رخمة رخامة
lol lol
وبرضو العفو يا ايمووووز
ميرسي لمرورك يا حبي
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
KAZKOZA كتب:اسرااااااااااااااااااااااء .. هههههههههههه أنا عملتها يا اسراااااااااااااء :looolz*: :sickII: :shocked*:
بقولك ايه مابلاش موضوع الصور ده :oops*:
lol lol lol lol lol lol lol lol lol
يالهوووووووز انتي عملتي ايه بالظبط
البيت جراله حاجة؟؟؟؟ lol lol
معلش كسبتي شرف المحاولة
حظ سعيد المرة القادمة lol lol
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
هههههههههههه لأ ماتخافيش البيت سليم الحمد لله
والمطبخ سليم
والاهم من ده كله اني طلعت سليمه
طيب هوا انتي بتحمري الفراخ بالجلد و لا من غيره ؟؟
بصي انا هنزل صوره بس ارجوكي يا طنط اسراء عشان خاطري بلاش تريقه انا لسه مبتدئه بلاش تعمليلي احباط
والمطبخ سليم
والاهم من ده كله اني طلعت سليمه
طيب هوا انتي بتحمري الفراخ بالجلد و لا من غيره ؟؟
بصي انا هنزل صوره بس ارجوكي يا طنط اسراء عشان خاطري بلاش تريقه انا لسه مبتدئه بلاش تعمليلي احباط
KAZKOZA- V.I.P
- عدد المساهمات : 2223
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 27/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
لا طبعا بتحمريها بالجلد بس نص تحميره كده
وحاضر والله مش هتريق حطيها انتي بس ومتخا فيييييييييش خااااااالص
وحاضر والله مش هتريق حطيها انتي بس ومتخا فيييييييييش خااااااالص
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
انا مامنا برده بتعملها بس من غير متقطعها
بس شكلها يجوع وانا بقراها وخصوصا اني صايمة دلوقييييييييييييييييي
حرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام وميرسي ياسوسو برده
بس شكلها يجوع وانا بقراها وخصوصا اني صايمة دلوقييييييييييييييييي
حرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام وميرسي ياسوسو برده
د.اميرة- عضو ماسى
- عدد المساهمات : 970
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 30/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
حرام عليكي انتي خلتيني ادخل واشوف الصور تاني
وانا كمان صااااااااااايمة
بس ميرسي يا مرمر لمرورك :greet:
وانا كمان صااااااااااايمة
بس ميرسي يا مرمر لمرورك :greet:
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
أنا كمان صايم و جعت جدا
شكرا ع الأكل الجميل ده
شكرا ع الأكل الجميل ده
KiKo- Master
- عدد المساهمات : 8314
العمر : 32
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
العفو د\محمد
ربنا يتقبل منا جميعا
ربنا يتقبل منا جميعا
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
روعة روووووعة والله يا رضوي
دا انا سيفتها ع الجهاز يا بنتي lol
وبعدين شكلها حلو اهون وطعمها جميل اوي lol
بس الفلفل كان عايز يستوي شوية
هبقي اعزم نفسي عندك عشان تعمليهالي :teeeeeth:
دا انا سيفتها ع الجهاز يا بنتي lol
وبعدين شكلها حلو اهون وطعمها جميل اوي lol
بس الفلفل كان عايز يستوي شوية
هبقي اعزم نفسي عندك عشان تعمليهالي :teeeeeth:
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
ايه ده ؟؟ انتي لحقتي تشوفيها ؟؟
أنا بعملها ريسايز بس وهنزلها تاني ..
يعني المشكله ف الفلفل ؟؟
المشكله اني متعوده دايما اشيل الجلد و هنا مكنش ينفع اشيله .. فسطح الفرخه كده كان ناشف شويه .. دي حاجه
تاني حاجه كانت عايزه شوية ملح
تالت حاجه اني كالعاده طبعا لازم اعمل كارثه قبل ماطلع م المطبخ .. لازم اسيب بصمه يعني فالحمد لله وقعت التتبيله كلها اللي هي الطماطم يعني والفلفل والحاجات دي بس بعد ما صورتها يعني lol
احلى حاجه كانت ريحتها والصوره .. غير كده ماتشوفيش ولا تدوقيش وحش lol
أنا بعملها ريسايز بس وهنزلها تاني ..
يعني المشكله ف الفلفل ؟؟
المشكله اني متعوده دايما اشيل الجلد و هنا مكنش ينفع اشيله .. فسطح الفرخه كده كان ناشف شويه .. دي حاجه
تاني حاجه كانت عايزه شوية ملح
تالت حاجه اني كالعاده طبعا لازم اعمل كارثه قبل ماطلع م المطبخ .. لازم اسيب بصمه يعني فالحمد لله وقعت التتبيله كلها اللي هي الطماطم يعني والفلفل والحاجات دي بس بعد ما صورتها يعني lol
احلى حاجه كانت ريحتها والصوره .. غير كده ماتشوفيش ولا تدوقيش وحش lol
KAZKOZA- V.I.P
- عدد المساهمات : 2223
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 27/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
lol lol lol lol lol lol
وقعتي الخلطة؟ ياااااااافرحتي ههههههههههههه
اهم حاجة الريحة ساعات بتقنع العقل ان الاكلة حلوة ههههههههههههههه
وبعدين المرة الجاية اذا كان في مرة جاية يعني ان شاء الله ههههههه
تبقي احلي باذن الله
ويالا نزلي الصورة :angery:
وقعتي الخلطة؟ ياااااااافرحتي ههههههههههههه
اهم حاجة الريحة ساعات بتقنع العقل ان الاكلة حلوة ههههههههههههههه
وبعدين المرة الجاية اذا كان في مرة جاية يعني ان شاء الله ههههههه
تبقي احلي باذن الله
ويالا نزلي الصورة :angery:
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
أنا برضه مجرب الأكله دى
حلوة أوىىىىىىىىىى يا د/ إسراء
ميرسى
حلوة أوىىىىىىىىىى يا د/ إسراء
ميرسى
dezner- Master
- عدد المساهمات : 9763
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
حاضر يا فندم .. الصوره اهه
KAZKOZA- V.I.P
- عدد المساهمات : 2223
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 27/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
بقولكو ايه المنتدى مليان بنات شطار حلوين بيعرفو يطبخو انا جعان اعملولنا حاجه بءا انا مكسل اقوم لاوضه الاكل ف اعملولنا حاجه هنا :D
sheref ashraf- Super V.I.P
- عدد المساهمات : 2733
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 07/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
yalla ya esra2 :D
ana 3ayza akol 7aga msakkara
ana 3ayza akol 7aga msakkara
KAZKOZA- V.I.P
- عدد المساهمات : 2223
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 27/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
هنبدأ بالحلو
dezner- Master
- عدد المساهمات : 9763
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
lol lol lol
دا انتو داخلين علي طمع بقي
وحلو كمان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طيب استنو كده اما ادورلكم علي حاجة :haha:
دا انتو داخلين علي طمع بقي
وحلو كمان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طيب استنو كده اما ادورلكم علي حاجة :haha:
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
أدورلكم؟
بعد إذنك يا د/ إسراء
احنا عايزين وصفة تكوني متأكدة منها و ضمناها
مش عايز أتنقل الطوارئ
بعد إذنك يا د/ إسراء
احنا عايزين وصفة تكوني متأكدة منها و ضمناها
مش عايز أتنقل الطوارئ
dezner- Master
- عدد المساهمات : 9763
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
lol lol lol lol
طيب بص دي انا لسة لاقياها بمناسبة رمضان
جربوها ولو طلعت حلوة قولولي عشان اعملها lol lol
القطايف
المقادير
½ 3 كوب دقيق
2 ملعقة كبيرة سكر
1 ملعقة كبيرة بيكنج بودر
1 ملعقة كبيرة خميرة
½ ملعقة صغيرة ملح
½ 2 كوب ماء
الطريقة
- يُخلط الدقيق مع السكر و البيكنج باودر و الخميرة و الملح في ال Food processor .
- يُضاف الماء وتقلَّب كل المحتويات جيداً حتى تندمج و تتجانس، وتترك لمدة ساعة حتى تختمر.
- تسخن المقلاة جيداُ (ويفضل أن تكون من الحديد السميك القعر لتحمل الحرارة العالية)
ويصب مقدار ملعقة كبيرة من المزيج وتكرر الطريقة نفسها على أن تحمر القطايف
من جهة واحدة فقط.
- عند وضع الخليط في المقلاة تظهر فقاقيع داخل القرص وهذا دليل على نجاح
عملية التخمر، ويجب المحافظة على درجة الحرارة بحيث لا تطهى سريعاً من
أسفل وتبقى سائلة من أعلى، أو تكون الحرارة منخفضة بحيث يتسع القرص ولا يتم طهيه.
- تُترك لتبرد و تُحشي حسب الرغبة ثم تُقلى في الزيت الساخن
انا شخصيا مش هضمن القطايف الا اذا كانت من بره
طيب شوفو دي يمكن تكون حلوة
:tatata:
بلح الشام
المقادير
2 كوب ماء
½ كوب زيت
½ ملعقة صغيرة ملح
2 كوب دقيق
5 بيض
5 صفار بيض
زيت للقلي
شربات (قطر) بارد
الطريقة
- يُوضع الماء والزيت في وعاء على نار متوسطة حتى الغليان.
- يُنخل الدقيق والملح.
- يُضاف خليط الدقيق إلى الماء والزيت دفعة واحدة مع التقليب جيداُ حتى يتكون
عجين ليّن طري لا يلتصق بأطراف الوعاء ، يُرفع عن النار.
- تُضاف البيضة الأولى مع الخفق بشدة حتى يتجانس الخليط ثم تضاف الثانية ويراعى
عند إضافة البيض ألا يضاف إلا بعد اختفاء أثر البيضة الأولى حتى ينتهي مقدار البيض
ويخفق العجين بقوة بين كل بيضة وأخرى ، ثم يُضاف صفار البيض مع الخفق و حتى
نحصل على خليط متجانس.
- يُصّب العجين في كيس حلواني ببلبلة خاصة ببلح الشام.
- يُسّخن الزيت جيداُ.
- يُضغط على الكيس باليد ويقص بلح الشام بالمقص بالقرب من الزيت، يترك
حتى يحمر وتكرر العملية مع مراعاة عدم وضع كمية كبيرة من بلح الشام في الزيت مرة واحدة.
- يُرفع من الزيت ويوضع على منشفة ورقية، ثم يوضع في الشربات، ثم يصفى قليلاً.
- يُزين بالشيكولاتة السايحة أو بشقه نصفين و حشوه بالقشدة و تزيينه بالفستق المجروش.
***
طيب بص دي انا لسة لاقياها بمناسبة رمضان
جربوها ولو طلعت حلوة قولولي عشان اعملها lol lol
القطايف
المقادير
½ 3 كوب دقيق
2 ملعقة كبيرة سكر
1 ملعقة كبيرة بيكنج بودر
1 ملعقة كبيرة خميرة
½ ملعقة صغيرة ملح
½ 2 كوب ماء
الطريقة
- يُخلط الدقيق مع السكر و البيكنج باودر و الخميرة و الملح في ال Food processor .
- يُضاف الماء وتقلَّب كل المحتويات جيداً حتى تندمج و تتجانس، وتترك لمدة ساعة حتى تختمر.
- تسخن المقلاة جيداُ (ويفضل أن تكون من الحديد السميك القعر لتحمل الحرارة العالية)
ويصب مقدار ملعقة كبيرة من المزيج وتكرر الطريقة نفسها على أن تحمر القطايف
من جهة واحدة فقط.
- عند وضع الخليط في المقلاة تظهر فقاقيع داخل القرص وهذا دليل على نجاح
عملية التخمر، ويجب المحافظة على درجة الحرارة بحيث لا تطهى سريعاً من
أسفل وتبقى سائلة من أعلى، أو تكون الحرارة منخفضة بحيث يتسع القرص ولا يتم طهيه.
- تُترك لتبرد و تُحشي حسب الرغبة ثم تُقلى في الزيت الساخن
انا شخصيا مش هضمن القطايف الا اذا كانت من بره
طيب شوفو دي يمكن تكون حلوة
:tatata:
بلح الشام
المقادير
2 كوب ماء
½ كوب زيت
½ ملعقة صغيرة ملح
2 كوب دقيق
5 بيض
5 صفار بيض
زيت للقلي
شربات (قطر) بارد
الطريقة
- يُوضع الماء والزيت في وعاء على نار متوسطة حتى الغليان.
- يُنخل الدقيق والملح.
- يُضاف خليط الدقيق إلى الماء والزيت دفعة واحدة مع التقليب جيداُ حتى يتكون
عجين ليّن طري لا يلتصق بأطراف الوعاء ، يُرفع عن النار.
- تُضاف البيضة الأولى مع الخفق بشدة حتى يتجانس الخليط ثم تضاف الثانية ويراعى
عند إضافة البيض ألا يضاف إلا بعد اختفاء أثر البيضة الأولى حتى ينتهي مقدار البيض
ويخفق العجين بقوة بين كل بيضة وأخرى ، ثم يُضاف صفار البيض مع الخفق و حتى
نحصل على خليط متجانس.
- يُصّب العجين في كيس حلواني ببلبلة خاصة ببلح الشام.
- يُسّخن الزيت جيداُ.
- يُضغط على الكيس باليد ويقص بلح الشام بالمقص بالقرب من الزيت، يترك
حتى يحمر وتكرر العملية مع مراعاة عدم وضع كمية كبيرة من بلح الشام في الزيت مرة واحدة.
- يُرفع من الزيت ويوضع على منشفة ورقية، ثم يوضع في الشربات، ثم يصفى قليلاً.
- يُزين بالشيكولاتة السايحة أو بشقه نصفين و حشوه بالقشدة و تزيينه بالفستق المجروش.
***
Den.Esraa- Professional
- عدد المساهمات : 3073
العمر : 34
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: دجاج بصلصة الطمام
انا معاكي في عدم ضمان القطايف
ههههه
بس بلح الشام مظبوط اوي كدا لأني مجربه
ههههه
بس بلح الشام مظبوط اوي كدا لأني مجربه
dezner- Master
- عدد المساهمات : 9763
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
صفحة 1 من اصل 2 • 1, 2
صفحة 1 من اصل 2
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى