المكرووووووووووووووونه
+9
dezner
cool.bannota
dr.omnia
KiKo
Dr_Moon light
Eman Iran
Mostafa ElShirbeny
Gladiator
Den.emoOo
13 مشترك
صفحة 1 من اصل 2
صفحة 1 من اصل 2 • 1, 2
المكرووووووووووووووونه
السلام عليكم
انا جيبالكم كل طرق عمل المكرونه 0000علشان فى ناس كتير بتحب المكرونه وهى دى الطرق
مكرونه بالصلصه والقشده
المقادير :
علبتين صلصه علبتين قشده ملح ملعقتين طعام زبده علبة مكرونه فلفل أسود 3 حبات طماطم 4 بيضات مسلوقه
طريقة العمل :
تسلق المكرونه مع اضافة الزبده والملح ثم تصفى اخلطي الصلصه والقشده والملح والفلفل الاسود جيداً تدهن الصينيه بالزيت ونضع بها نصف مقدار المكرونه ونضع على المكرونه نصف مقدار الصلصه وتفرد بالملعقه على المكرونه تقطع الطماطم الى حلقات ويقطع البيض الى حلقات رصي حلقات الطماطم والبيض على المكرونه والصلصه ثم ضعي بقية المكرونه ضعي بقية كمية الخلطه وافرديها جيداً على المكرونه ضعيها في فرن متوسط الحراره وتترك مدة نصف ساعه تقدم ساخنه بجانب السلطه الخضراء
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونه بحشوة البيتزاء
المقادير :
باكيت مكرونه خضار مشكله مقليه جبنه مازوريلا لحم مفروم مكشن شرائح زيتون حار
طريقة العمل :
توضع طبقه من المكرونه ثم طبقه من اللحم وطبقه من الخضار ثم جبن مازوريلا والزيتون وتغلف بالقصدير وتدخل الفرن نصف ساعه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة اللحم المفروم والباشاميل
المقادير :
علبه مكرونة نصف كيلو لحم مفروم بهارات زيت ثلاث بصلات ملح.
طريقة العمل :
نسلق المكرونة مع الملح وقليل من الزيت وماء كافي للسلق نحضر الحشوه وذلك بوضعها في قدر علي النار واضافه البصل والبهارات والملح والتقليب إلي أن ينضج اللحم المفروم نأخذ صينية بايركس ونضع فيها المكرونة المسلوقة واللحمه المفرومة ونخلطها مع بعض ثم نصب فوق وجهه البيشاميل ونرش فوقه الجبنه الصفراء المبروشه وقليل من الزبده نضع الصينية في الفرن ونفتح عليه النار من تحت أولاً ثم من فوق إلي أن يحمر وجه الصينية.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة الدجاج المشوي بالصلصه البيضاء
المقادير :
4 شرائح فيليه دجاج مقطعه طوليا شرايح مشروم حبة طماطم متوسطه مقشره ومفرومه 1/2 علبة فيتوشيني مسلوقه كوبان صلصة بشاميل خفيفه كيس صلصة الجبن من البقره الظاحكه متوفره بلاسواق بهارات شوي اوربقانو ملعقة كبيره بقدونس مفروم ملح وفلفل اسود ملعقه كبيره زيت جبن بارميزان
طريقة العمل :
يتبل الدجاج ببهارات الشوي وقليل من الفلفل الاسود ويترك في الثلاجه لمدة ساعتين على الاقل. يملح الدجاج ويقلب على صاج مع ملعقه كبيره زيت ثم يضاف المشروم والبقدونس والطماطم ويقلب حتى يذبل الطماطم. تسخن صلصة الجبن وتخلط مع الصلصه البيضاء وقليل من الاوريقانو والملح. يخلط الدجاج والفيتوشيني والصلصه ويرش على الوجه جبن البارميزان ويقدم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة الخضار والدجاج بالباشاميل
المقادير :
علبه مكرونة دجاجه ملح بهارات مطحونه مشكله بازلا ملفوف جزر بصل مكعب ماجي
طريقة العمل :
يسلق الدجاج مع اضافة الملح والهيل ثم يقطعه إلي قطع صغيره تصفى مرقة الدجاج وتسلق بها المكرونه مع اضافة ملعقه كبيره زيت يقلب البصل وذلك بعد تقطيعه إلي شرائح بالزيت علي النار ثم يضاف إليه الجزر المقطع ويقلب ثم يضاف الدجاج المقطع والبازلاء وذلك بعد سلقها ثم يضاف مكعب ماجي وقليل من البهارات والملح. توضع المكرونة في صينيه بايركس مدهونه بالزيت وذلك بعد أن تخلط بالخضار والدجاج ثم تعمل صلصة باشاميل ثم توضع علي وجه الصينية ثم ترش فوقها جبن مبشور وشرائح زبده وتوضع في الفرن وتحمر الصينية من فوق
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة بالمايونيز
المقادير :
باكيت ( كرتون ) مكرونة خضراوات مقطعة قطعا صغيرة ( مربعات ) ومسلوقة مثل الجزر والبازلاء .. حسب الرغبة أما البطاطس فيكون مقليا – ثوم مدقوق 3 ملاعق طعام مايونيز – بصل مقطع بالطول دجاجة مسلوقة مقطعة قطعا بالطول
طريقة العمل :
تسلق المكرونة ثم تصفى ثم يوضع عليها المايونيز وتحرك يحمر البصل المقطع بالطول مع الثوم وبعد ذلك توضع الخضار مع الدجاج نية تدهن صينية بطبقة رقيقة جدا من الزيت ثم يوضع جزء من المكرونة ثم الحشوة ثم باقي المكرونة ويدهن وجهها بالزبدة كي تحمر وتوضع بعد ذلك في الفرن
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة باللبن والنعناع
المقادير :
1-ثلاث أرباع باكيت مكرونة 0 2-ثلاث علب صغيرة زبادى 0 3-ثلاث حبات ثوم مدقوق 0 4-ربع كأس بقدونس مفروم 0 5-حبة خيار مقطعة 0
طريقة العمل :
1-تسلق المكرونة ويضاف لماء السلق الزيت والملح وتصفى 0 2-يخلط اللبن مع الثوم والبقدونس والخيار ثم توضع المكرونة بصحن التقديم ويصب عليها خليط اللبن ويقلب ثم يزين الوجه بأوراق البقدونس ، وتقدم باردة 0
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة بالتونة والفطر
المقادير :
1-نصف علبة مكرونة اسباكتى 0 2-علبة فطر مقطعة 0 3-علبة تونة 0 4-حبة جزر مقطعة دوائر 0 5-علبة قشدة 0 6-ملح – بهارات – فلفل ملعقتان زبده 0
طريقة العمل :
1-تسلق المكرونة مع إضافة الزيت والملح وتصفى 0 2-توضع الزبده بمقلاه ونضع عليها الجزر والفطر وتقلب حتى تذبل 0 3-تقطع التونة إلى قطع صغيرة وتضاف إلى الجزر والفطر وتقلب ثم نضيف القشدة والملح والفلفل والبهارات وتقلب لمدة دقيقتين 0 4-توضع الخلطة فوق المكرونة وتقلب جيداً وتغرف بالصحن المعد ويرش الوجه بالبقدونس 0
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة بالباشامل والجبنه
المقادير :
الباشمل : ثلاث ملاعق دقيق ثلاث ملاعق زبدة – ملح 5 ملاعق حليب بودرة 2 بيضة – ماء لحل الحليب من 2-3 تقريبا 4 مكعبات جبن كيري – فلفل اسود المكرونة : كيس مكرونة طوال –ماء للسلق كيس لحم مفروم – ملح حسب الرغبة بهارات – شبت مفروم بصلة متوسطة مفرومة جبنة مازوريلا مبشورة
طريقة العمل :
الباشمل : يحمس الدقيق في الزبدة إلى أن يصفر لونه ثم يضاف إلية الحليب السائل ( البودرة + ماء ) والملح والفلفل ثم يضاف إلية الجبنة ويقلب باستمرار على نار هادئة إلى أن يثقل قوامة ثم يرفع من على النار وتضاف إلية البيضتين ويقلب فورا وبسرعة الحشوة : توضع اللحمة في المقلاة ويضاف أليها الملح والبهارات إلى أن يجف الماء وتنضج وقبل أن ترفع من على النار يضاف أليها الشبت المفروم المكرونة : تسلق المكرونة وتقسم إلى قسمين أحد القسمين توضع علية نصف كمية الباشامل ويقلب ويفرد في صينية ثم توضع الحشوة ثم يفرد عليها النصف الثاني من المكرونة ولكن دون الباشامل ثم يوزع الباشامل على الوجه باكملة ثم يدهن بالبيض ويرش علية جبنة المزوريلا ثم يوضع في الفرن إلى أن تحمر الجوانب والوجه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة بالبازيلاء
المقادير :
1-علبة مكرونة سباغيتي 0 2-ربع كيلو لحم مفروم مطبوخة بالطماطم أو الصلصة 0 3-كأس بازلا مسلوقة 0 4-ملعقتان زبده 0
طريقة العمل :
1-تسلق المكرونة وتصفى 0 2-تقلب البازيلاء بالزبده وتضاف للمكرونة وتقلب معاً 0 3-توضع المكرونة بالصحن المعد ويرش على الوجه اللحم المفروم ، وتقدم
يارب تعجبكم
انا جيبالكم كل طرق عمل المكرونه 0000علشان فى ناس كتير بتحب المكرونه وهى دى الطرق
مكرونه بالصلصه والقشده
المقادير :
علبتين صلصه علبتين قشده ملح ملعقتين طعام زبده علبة مكرونه فلفل أسود 3 حبات طماطم 4 بيضات مسلوقه
طريقة العمل :
تسلق المكرونه مع اضافة الزبده والملح ثم تصفى اخلطي الصلصه والقشده والملح والفلفل الاسود جيداً تدهن الصينيه بالزيت ونضع بها نصف مقدار المكرونه ونضع على المكرونه نصف مقدار الصلصه وتفرد بالملعقه على المكرونه تقطع الطماطم الى حلقات ويقطع البيض الى حلقات رصي حلقات الطماطم والبيض على المكرونه والصلصه ثم ضعي بقية المكرونه ضعي بقية كمية الخلطه وافرديها جيداً على المكرونه ضعيها في فرن متوسط الحراره وتترك مدة نصف ساعه تقدم ساخنه بجانب السلطه الخضراء
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونه بحشوة البيتزاء
المقادير :
باكيت مكرونه خضار مشكله مقليه جبنه مازوريلا لحم مفروم مكشن شرائح زيتون حار
طريقة العمل :
توضع طبقه من المكرونه ثم طبقه من اللحم وطبقه من الخضار ثم جبن مازوريلا والزيتون وتغلف بالقصدير وتدخل الفرن نصف ساعه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة اللحم المفروم والباشاميل
المقادير :
علبه مكرونة نصف كيلو لحم مفروم بهارات زيت ثلاث بصلات ملح.
طريقة العمل :
نسلق المكرونة مع الملح وقليل من الزيت وماء كافي للسلق نحضر الحشوه وذلك بوضعها في قدر علي النار واضافه البصل والبهارات والملح والتقليب إلي أن ينضج اللحم المفروم نأخذ صينية بايركس ونضع فيها المكرونة المسلوقة واللحمه المفرومة ونخلطها مع بعض ثم نصب فوق وجهه البيشاميل ونرش فوقه الجبنه الصفراء المبروشه وقليل من الزبده نضع الصينية في الفرن ونفتح عليه النار من تحت أولاً ثم من فوق إلي أن يحمر وجه الصينية.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة الدجاج المشوي بالصلصه البيضاء
المقادير :
4 شرائح فيليه دجاج مقطعه طوليا شرايح مشروم حبة طماطم متوسطه مقشره ومفرومه 1/2 علبة فيتوشيني مسلوقه كوبان صلصة بشاميل خفيفه كيس صلصة الجبن من البقره الظاحكه متوفره بلاسواق بهارات شوي اوربقانو ملعقة كبيره بقدونس مفروم ملح وفلفل اسود ملعقه كبيره زيت جبن بارميزان
طريقة العمل :
يتبل الدجاج ببهارات الشوي وقليل من الفلفل الاسود ويترك في الثلاجه لمدة ساعتين على الاقل. يملح الدجاج ويقلب على صاج مع ملعقه كبيره زيت ثم يضاف المشروم والبقدونس والطماطم ويقلب حتى يذبل الطماطم. تسخن صلصة الجبن وتخلط مع الصلصه البيضاء وقليل من الاوريقانو والملح. يخلط الدجاج والفيتوشيني والصلصه ويرش على الوجه جبن البارميزان ويقدم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة الخضار والدجاج بالباشاميل
المقادير :
علبه مكرونة دجاجه ملح بهارات مطحونه مشكله بازلا ملفوف جزر بصل مكعب ماجي
طريقة العمل :
يسلق الدجاج مع اضافة الملح والهيل ثم يقطعه إلي قطع صغيره تصفى مرقة الدجاج وتسلق بها المكرونه مع اضافة ملعقه كبيره زيت يقلب البصل وذلك بعد تقطيعه إلي شرائح بالزيت علي النار ثم يضاف إليه الجزر المقطع ويقلب ثم يضاف الدجاج المقطع والبازلاء وذلك بعد سلقها ثم يضاف مكعب ماجي وقليل من البهارات والملح. توضع المكرونة في صينيه بايركس مدهونه بالزيت وذلك بعد أن تخلط بالخضار والدجاج ثم تعمل صلصة باشاميل ثم توضع علي وجه الصينية ثم ترش فوقها جبن مبشور وشرائح زبده وتوضع في الفرن وتحمر الصينية من فوق
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة بالمايونيز
المقادير :
باكيت ( كرتون ) مكرونة خضراوات مقطعة قطعا صغيرة ( مربعات ) ومسلوقة مثل الجزر والبازلاء .. حسب الرغبة أما البطاطس فيكون مقليا – ثوم مدقوق 3 ملاعق طعام مايونيز – بصل مقطع بالطول دجاجة مسلوقة مقطعة قطعا بالطول
طريقة العمل :
تسلق المكرونة ثم تصفى ثم يوضع عليها المايونيز وتحرك يحمر البصل المقطع بالطول مع الثوم وبعد ذلك توضع الخضار مع الدجاج نية تدهن صينية بطبقة رقيقة جدا من الزيت ثم يوضع جزء من المكرونة ثم الحشوة ثم باقي المكرونة ويدهن وجهها بالزبدة كي تحمر وتوضع بعد ذلك في الفرن
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة باللبن والنعناع
المقادير :
1-ثلاث أرباع باكيت مكرونة 0 2-ثلاث علب صغيرة زبادى 0 3-ثلاث حبات ثوم مدقوق 0 4-ربع كأس بقدونس مفروم 0 5-حبة خيار مقطعة 0
طريقة العمل :
1-تسلق المكرونة ويضاف لماء السلق الزيت والملح وتصفى 0 2-يخلط اللبن مع الثوم والبقدونس والخيار ثم توضع المكرونة بصحن التقديم ويصب عليها خليط اللبن ويقلب ثم يزين الوجه بأوراق البقدونس ، وتقدم باردة 0
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة بالتونة والفطر
المقادير :
1-نصف علبة مكرونة اسباكتى 0 2-علبة فطر مقطعة 0 3-علبة تونة 0 4-حبة جزر مقطعة دوائر 0 5-علبة قشدة 0 6-ملح – بهارات – فلفل ملعقتان زبده 0
طريقة العمل :
1-تسلق المكرونة مع إضافة الزيت والملح وتصفى 0 2-توضع الزبده بمقلاه ونضع عليها الجزر والفطر وتقلب حتى تذبل 0 3-تقطع التونة إلى قطع صغيرة وتضاف إلى الجزر والفطر وتقلب ثم نضيف القشدة والملح والفلفل والبهارات وتقلب لمدة دقيقتين 0 4-توضع الخلطة فوق المكرونة وتقلب جيداً وتغرف بالصحن المعد ويرش الوجه بالبقدونس 0
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة بالباشامل والجبنه
المقادير :
الباشمل : ثلاث ملاعق دقيق ثلاث ملاعق زبدة – ملح 5 ملاعق حليب بودرة 2 بيضة – ماء لحل الحليب من 2-3 تقريبا 4 مكعبات جبن كيري – فلفل اسود المكرونة : كيس مكرونة طوال –ماء للسلق كيس لحم مفروم – ملح حسب الرغبة بهارات – شبت مفروم بصلة متوسطة مفرومة جبنة مازوريلا مبشورة
طريقة العمل :
الباشمل : يحمس الدقيق في الزبدة إلى أن يصفر لونه ثم يضاف إلية الحليب السائل ( البودرة + ماء ) والملح والفلفل ثم يضاف إلية الجبنة ويقلب باستمرار على نار هادئة إلى أن يثقل قوامة ثم يرفع من على النار وتضاف إلية البيضتين ويقلب فورا وبسرعة الحشوة : توضع اللحمة في المقلاة ويضاف أليها الملح والبهارات إلى أن يجف الماء وتنضج وقبل أن ترفع من على النار يضاف أليها الشبت المفروم المكرونة : تسلق المكرونة وتقسم إلى قسمين أحد القسمين توضع علية نصف كمية الباشامل ويقلب ويفرد في صينية ثم توضع الحشوة ثم يفرد عليها النصف الثاني من المكرونة ولكن دون الباشامل ثم يوزع الباشامل على الوجه باكملة ثم يدهن بالبيض ويرش علية جبنة المزوريلا ثم يوضع في الفرن إلى أن تحمر الجوانب والوجه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
مكرونة بالبازيلاء
المقادير :
1-علبة مكرونة سباغيتي 0 2-ربع كيلو لحم مفروم مطبوخة بالطماطم أو الصلصة 0 3-كأس بازلا مسلوقة 0 4-ملعقتان زبده 0
طريقة العمل :
1-تسلق المكرونة وتصفى 0 2-تقلب البازيلاء بالزبده وتضاف للمكرونة وتقلب معاً 0 3-توضع المكرونة بالصحن المعد ويرش على الوجه اللحم المفروم ، وتقدم
يارب تعجبكم
Den.emoOo- Master
- عدد المساهمات : 7625
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
انا بمووووووووووووووووووووت فى المكرونه
اكتر اكله بحبها بصراحه
اكتر اكله بحبها بصراحه
Gladiator- V.I.P
- عدد المساهمات : 2370
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 24/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
حتى المكرونه مش عارفين تعملوها هههههههههههههههههه
ميرسى يا ايمو...بس انا ما استحملتش اقرا للاخر :D
ميرسى يا ايمو...بس انا ما استحملتش اقرا للاخر :D
رد: المكرووووووووووووووونه
شكرااااااااااا على مروركم يا دكاتره
انا والله عارفه ان كلنا بنحب المكرونه علشان كده جبتها
وشكرااااااا يا مصطفى انك مستحملتش تقرااا للاخر
انا والله عارفه ان كلنا بنحب المكرونه علشان كده جبتها
وشكرااااااا يا مصطفى انك مستحملتش تقرااا للاخر
Den.emoOo- Master
- عدد المساهمات : 7625
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
انا بحب المكرونه اوىىىىىىىىى
ميرسى ليكى يا ايمو
ميرسى ليكى يا ايمو
Eman Iran- V.I.P
- عدد المساهمات : 2277
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 27/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
انا بموت فى المكرونة
ميرسى يا ايمو
ميرسى يا ايمو
Dr_Moon light- Professional
- عدد المساهمات : 3030
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 30/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
شكراااااااااااااااا لمروركم كلكم
والله تقريبا كل الناس بتحب المكرونه وانا اولكم
والله تقريبا كل الناس بتحب المكرونه وانا اولكم
Den.emoOo- Master
- عدد المساهمات : 7625
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
جامد يا ايمو
بس فين الصور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بس فين الصور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
KiKo- Master
- عدد المساهمات : 8314
العمر : 32
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 06/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
مش بعرف انزل صور والله
معلش بقى بكره اتعلم
معلش بقى بكره اتعلم
Den.emoOo- Master
- عدد المساهمات : 7625
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
حلوة يا ايمووووووووووو المكرونة
dr.omnia- Super V.I.P
- عدد المساهمات : 2656
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
تسلم ايدك بس هوا ازاي قشطة وصلصة مع بعض ؟؟ تنفع يعني ؟
cool.bannota- عضو برونزي
- عدد المساهمات : 368
تاريخ التسجيل : 28/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
ميرسى يا منمن
وبالنسبه لكول بنوتا
فوالله اى حاجه فى الزمن ده بتمشى يعنى هتيجى على المكرونه
شكرا لمرورك يا بنتوته
وبالنسبه لكول بنوتا
فوالله اى حاجه فى الزمن ده بتمشى يعنى هتيجى على المكرونه
شكرا لمرورك يا بنتوته
Den.emoOo- Master
- عدد المساهمات : 7625
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
ميرسى يا إيمو ع المكرونة قصدى ع التوبيك دا
بس أنا جعت.............
بس أنا جعت.............
dezner- Master
- عدد المساهمات : 9763
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
ميرسى يا ايمو على المكرونه
بس بجد نفسى اسال سؤال
انتوا بتعرفوا تطبخوا ولا انا بس اللى معرفش؟
يا ريت حد يقولى
وتسلم ايدك يا ايمو
بس بجد نفسى اسال سؤال
انتوا بتعرفوا تطبخوا ولا انا بس اللى معرفش؟
يا ريت حد يقولى
وتسلم ايدك يا ايمو
vergenia- Super V.I.P
- عدد المساهمات : 2580
العمر : 32
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 03/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
الف شكر يا ايمو عالطرق الهايلة دى
على فكرة احلى اكلة بحبها هى المكرونة
وتقريبا هى الاكلة الوحيدة اللى بعرف اعملها
ومش بحب اكلها غير من عمايل ايدي
على فكرة احلى اكلة بحبها هى المكرونة
وتقريبا هى الاكلة الوحيدة اللى بعرف اعملها
ومش بحب اكلها غير من عمايل ايدي
omayma- Master
- عدد المساهمات : 8573
تاريخ التسجيل : 30/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
اولا ميرسى لمروركم كلكم
بالنسبه لفرجينيا 00فايه السؤال المحرج ده اكيد لا طبعا
طبيخ ايه بس
بالنسبه لفرجينيا 00فايه السؤال المحرج ده اكيد لا طبعا
طبيخ ايه بس
Den.emoOo- Master
- عدد المساهمات : 7625
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
جامدين يا ايمان تسلم ايديكى
احلى واحدة اللى انا اكتر اكله بحبها اللى بالباشميل
احلى واحدة اللى انا اكتر اكله بحبها اللى بالباشميل
رد: المكرووووووووووووووونه
شكرا يا ايو على الرد
vergenia- Super V.I.P
- عدد المساهمات : 2580
العمر : 32
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 03/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
العفو يا هيرو
تقريبا المنتدى كله بيحب الباشامل
وانا اوعدكم
انى لو نجحت وعديت السنه دى
هعزمكم على صنيه مكرونه بالباشامل
صنع فى بيتنا
تقريبا المنتدى كله بيحب الباشامل
وانا اوعدكم
انى لو نجحت وعديت السنه دى
هعزمكم على صنيه مكرونه بالباشامل
صنع فى بيتنا
Den.emoOo- Master
- عدد المساهمات : 7625
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
يا رررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررب
ايمان تنجح وتجيب تقدير كبير اوى يعنى على الاقل جيد جدا
عشان تعزمنا ويا ريت يكون معاها حمام بقى :lol:
ايمان تنجح وتجيب تقدير كبير اوى يعنى على الاقل جيد جدا
عشان تعزمنا ويا ريت يكون معاها حمام بقى :lol:
رد: المكرووووووووووووووونه
حرام عليك يا هيرو
مكرونه وحمام
جوعتنى يا رااااااااجل والله
بس مكرونه ماشى
حمام موعدكش خاااااااااالص
مكرونه وحمام
جوعتنى يا رااااااااجل والله
بس مكرونه ماشى
حمام موعدكش خاااااااااالص
Den.emoOo- Master
- عدد المساهمات : 7625
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
ده انا بقولك تجيبى جيد جدا على الاقل
طب حمام وكمان فراخ
اكيد انتى مش هترفضى انتى كريمة :lol:
طب حمام وكمان فراخ
اكيد انتى مش هترفضى انتى كريمة :lol:
رد: المكرووووووووووووووونه
لا لا لا
انا مش كريمه خاااااااااالص يا هيرو
انا ايمان والله
ههههههههههههه
انا مش كريمه خاااااااااالص يا هيرو
انا ايمان والله
ههههههههههههه
Den.emoOo- Master
- عدد المساهمات : 7625
العمر : 33
مـــــــــــــزاجـى :
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 25/11/2008
دعـــــــــــــــــاء :
رد: المكرووووووووووووووونه
انا ما بحبش المكرووووووووووونة بس هفكر احبها
Belladonna- V.I.P
- عدد المساهمات : 1622
العمر : 33
النـادى المفضـل :
هـــــــــوايتــــى :
تاريخ التسجيل : 12/12/2008
دعـــــــــــــــــاء :
صفحة 1 من اصل 2 • 1, 2
صفحة 1 من اصل 2
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى